DOWNLOAD DIT NUMMER!

Open Happiness - Single - Brendon Urie, Cee Lo Green, Janelle Monįe, Patrick Stump & Travis McCoy
Soms is de link een album, waarop dit nummer staat. Het kan zijn dat het nummer in iTunes enigszins afwijkt van het nummer in de reclame. Check daarom eerst of het het nummer is dat je wilt!

Sociale media



Coca Cola "Summer 2011" reclame liedje

coca cola
Coca Cola doet je er door middel van deze commercial aan herinneren dat ook met warm weer een ijskoude Regular, Light of Zero er altijd in gaat. Open Happiness noemen ze dat. Net als de titel van het nummer. Brendon Urie, Cee-lo Green, Janelle Monae, Patrick Stump & Travis MacCoy met "Open Happiness"
Check hier de link van Pascal!
door: ***, 13 Jan 2013 - 14:56
hoe haat dat wat ze doen( dat zweven )
door: dodo XD, 28 Jun 2012 - 19:11
ik zou ook wel eens zo willen zwefen echt heel fet hoor maar hoe heet het
door: Marijn, 21 Dec 2011 - 16:14
Natasha Bedingfield - Shake up christmas
door: MrAuke87, 20 Oct 2011 - 22:15
ze hebben ook een andere waarbij een vrouw zingt hoe heet die vrouw?
door: ........................, 04 Sep 2011 - 16:58
het is een leuk muziekje en het past bij het filmpje
door: , 03 Sep 2011 - 16:53
Coca Cola doet je er door middel van deze commercial aan herinneren dat ook met warm weer een ijskoude Regular, Light of Zero er altijd in gaat. Open Happiness noemen ze dat. Net als de titel van het nummer. Brendon Urie, Cee-lo Green, Janelle Monae, Patrick Stump & Travis MacCoy met "Open Happiness" dit is te vinden op de site -muziekindereclame
door: Loor, 02 Sep 2011 - 0:53
Is dat bij ons niet de zangeres van Krezip dat dat zingt?
door: Joey, 26 Aug 2011 - 20:58
Ik las op YouTube dat Coca Cola de versie die in de commercial gebruikt wordt, helaas niet als volledige track zal uitbrengen. Reactie van het officiĆ«le Coca Cola YouTube account op 22-8-2011: "Hello everyone. We several questions regarding this song. Its not global and not available for download. Its a remix of the originalļ»æ Open Happiness track from 2009." Link naar comment: [link]
door: Melvin, 22 Aug 2011 - 0:28
Geen enkele link klopt nog... Kan niemand naar het reffrein luisteren... Iedereen zoekt hier de rock versie. Niet de pop versie. Graag als je een link post even goed luisteren. :)
door: G., 14 Aug 2011 - 16:03
Ik heb nog steeds de europese versie niet kunnen vinden.. zelfs lopen knutselen met het origineel. Maar er is nergens een stuk in het nummer waar een vrouwelijke vocal de intro zingen:/
door: , 05 Aug 2011 - 17:20
www.youtube.com /watch?v=TO2kiIahW7o wel de spatie weghalen
door: pascal, 05 Aug 2011 - 15:30
www.youtube.com/ watch?v=vae6r3GHm8w wel de spatie weghalen
door: "Zoek, en gij zult vinden", 29 Jul 2011 - 12:42
Zoekterm: Open Happiness - Coca Cola // Full version w/ lyrics [HD] (kun je gewoon ff selecteren, kopieĆ«ren & plakken in YouTube) GeĆ¼pload door Blamango op 6 feb 2010 Ben je nu 'happy'?
door: yanus, 25 Jul 2011 - 15:42
Dus niemand kan mij vertellen hoe dit nummer heet?
door: Pascal, 05 aug 2011 - 15:30
www.youtube.com/ watch?v=vae6r3GHm8w wel de spatie weghalen
door: Pascal, 05 aug 2011 - 15:29
www.youtube.com/watch?v=vae6r3GHm8w
door: anoniemm123, 23 Jul 2011 - 22:50
dat is een skydive ding kan je ook doen in roosendaal
door: , 22 Jul 2011 - 21:07
wtf is dat ding echt?
door: Lolt, 17 Jul 2011 - 23:23
De naam van het lied is open Happiness alleen is die door vele artiesten gezongen en veranderd dus het is even zoeken
door: G., 01 Jul 2011 - 18:58
Dit klopt niet. De versie van de reclame is een andere versie, een vrouw begint namelijk met de vocals - ook ligt het tempo lager. De versies van dezelfde reclame, maar dan de Australian Summer versie is dit. Terwijl in de reclame in Nederland een andere versie te horen is. Wie weet de versie waar de vrouwelijke zangeres begint te vinden?! Help!
door: ik, 01 Jul 2011 - 10:48
ja leuk ik wil gewoon weeten hoe dat nummer heet
door: demos, 23 Jun 2011 - 14:59
dat lied klopt idd maar dat is de versie van vorig jaar die beschreven staat ik zal nog verder zoeken voor jullie voor de versie van dit jaar
door: Jess, 20 Jun 2011 - 11:53
Yo Indoor. Dit is toch wel zeker outdoor! Er is niet eens een strand in Roosendaal, laat staan dat je daar dezelfde sfeer als in de video hebt.
door: Indoor Skydive Roosendaal, 22 jun 2011 - 17:48
Hoi, Ik zag de discussie over Indoor Skydive Roosendaal voorbij komen. Dit is inderdaad niet bij ons opgenomen, maar in een windtunnel in de USA. De beelden hebben ze er later bij gemonteerd. als je goed kijkt zie je bij de close up dat ze vliegen achter glas en de fles is niet van glas dat is gewoon van plastic. Mocht je het willen ervaren kom gerust eens bij ons langs! ps de mobiele windtunnel die ze op lowlands hebben gezet -x- jaar geleden komt uit het buitenland en is speciaal voor dit event naar NL gebracht.
door: Indoor, 20 jun 2011 - 13:28
Tja, de sfeer bepaal je zelf, een strand wordt idd. moeilijk. Maar ik heb wel van die turbines gezien op Lowlands...
door: Mitch, 18 Jun 2011 - 20:53
Hoe heet dat dat je omhoog geschoten word in die Fles? en kan dat ook echt?en waar?
door: Indoor, 19 jun 2011 - 22:44
Jo Mitch dat heet indoor Skydive. Google eens op Indoor Skydive roosendaal
door: Aoria, 17 Jun 2011 - 14:13
Nee het is hem niet. degene die jij stuurde begint met cee lo green en bij de reclame begint het met een vrouw die de zelfde tekst zingt. Dit http:// [link] com/watch?v= VSrqJQttGtA filmpje is blijk baar een andere versie en begint wel met cee lo green maar het blijft een andere beat als de link die jij gaf.
door: uhu, 26 jun 2011 - 19:04
in de reclame pakken ze een stukje van het lied dus je kunt niet zeggen dat t m niet is omdat er iemand anders begint met zingen
door: Robbie Hertogs, 16 Jun 2011 - 22:29
Link staat voor youtube btw
door: Robbie Hertogs, 16 Jun 2011 - 22:28
Hoi, dit is toch de goede versie? http:// [link] com/ watch?v= LwjI3iaF2DE Wel even de spaties weghalen
door: niet de goede, 24 jul 2011 - 18:11
nee
door: Aoria, 16 Jun 2011 - 19:21
Ik kan het nummer nergens vinden in deze versie. hij is of te langzaam of er zit een andere beat bij. Weten jullie waar ik hem kan vinden?
door: Saritha, 13 aug 2011 - 16:53
iemand al succes met de goede versie?
door: , 05 aug 2011 - 15:28
{[link] watch?v=vae6r3GHm8w} de originele versie
door: Pascal, 05 aug 2011 - 15:27
www.youtube.com/ watch?v=vae6r3GHm8w wel de spatie weghalen
 
Naam:
bericht:

Neem nummer over:

© muziekindereclame.nl 2008 - 2014 Alle rechten voorbehouden | privacy | contact