in de jaren 90 is er een reclame geweest over amstel bier. je za

Alle vragen en antwoordenin de jaren 90 is er een reclame geweest over amstel bier. je za
albertine van walsem gevraagd, 2 jaar geleden

in de jaren 90 is er een reclame geweest over amstel bier. je zag 2 jongens, de reclame ging over de geschiedenis van die 2 jongens. eerst zag je ze allebei als kind zijnde zwaaiend in een carnavalspakje, de een als zorro de ander verkleed als wat anders, vervolgens zag je ze allebei afzonderlijk met hun vriendin, de een (de dikke) zag je in de trein zitten en zag je de vriendin achter hem aanrijden, en de ander weet ik niet meer, en op t laatst zag je ze allebei volwassen. wie kan zich deze reclame nog herinneren? er werd toen een liedje afgespeeld tijdens deze reclame, en ik ben al eeuwenlang op zoek naar dit liedje! het ging over een bierreclame, ik dacht amstel, maar kan ook een ander biermerk zijn geweest.

4 Antwoorden
jhk beantwoord, 2 jaar geleden

link? 😉

Anoniem beantwoord, 2 jaar geleden

helaas kan ik geen link geven naar de reclame, omdat ik de reclame zelf ook niet meer kan vinden helaas. het enige dat ik nog weet, is dat je die 2 of 3 jongens zag in hun levensjaren. van kind, tot aan volwassen.
En dat het over bier ging.
En het liedje begon ongeveer zo: little boy, little boy, little boy, little boy, little
Of: little one little one little one little one little of zoiets dergelijks… mijn engels is niet goed, dus ik kan het niet precies verwoorden.

Roel P uit Utrecjt beantwoord, 1 jaar geleden

Ik weet het!
Het is Dusty Springfield met Little by Little!

Het is inderdaad van Amstel en was een van de eerste reclames met de drie heren die jarenlang het gezicht van het biermerk zijn geweest.

Roel P uit Utrecht beantwoord, 1 jaar geleden

Ik weet het!
Het is Dusty Springfield met Little by Little!

Het is inderdaad van Amstel en was een van de eerste reclames met de drie heren die jarenlang het gezicht van het biermerk zijn geweest.

Je antwoord