ING commercial, Oranje is je thuis voelen

De nieuwe reclame van ING laat van alles wat zien. Ieder z'n eigen huis om je veilig in te voelen. ING wilt dat iedereen zich "thuis" voelt en daarom biedt ING hypotheekhulp. Het liedje dat wordt gezongen kent iedereen waarschijnlijk wel. "Hier" officieel van Blof maar tijdens de reclame door iemand anders gezongen. De versie die je hoort tijdens de commercial is gezongen door Nielson en is nog niet uitgebracht. Wel staat de versie uit de commercial op youtube alleen deze heeft jammer genoeg maar een duur van 0.20 seconden.

22 reacties:

 1. uitbrengen die plaat!

 2. Chrishinne@hotmail.nl

  IJzersterk cover dat mij helemaal inpakt.
  Wat mij gek maakt is de de te gekke gitaarbegeleiding.
  Dus op CD uitbrengen die hap.

  Grote KLASSE!!

 3. Soms is een cover beter dan het origineel…jammer dat nielson het nog niet heeft uitgebracht! Snel doen!

 4. Die CD uitbrengen is helemaal geen slecht idee inderdaad! Snel doen!

 5. Ik vind het vrij slap en ielig gezongen. Absoluut niet beter dan het origineel. Idee van een ‘uitgeklede’ versie is wel goed, maar uitvoering slap.

 6. Echt een prachtig liedje! Echt kut dat het niet op spotify & youtube staat (de lange versie). Ik vind deze versie leuker dan de originele van Blof..

 7. super leuk liedje jammer dat het niet op cd is.

 8. Hoe is het mogelijk dat iemand dit mooi vindt. Sorry hoor, ik vind het niet om aan te horen.

 9. Soms is een cover beter dan het origineel zoals bij Triggerfinger. Helaas had meneer Nielson dit geweldige nummer van Bløf beter niet kunnen zingen. Wat een verschrikkelijke versie, dus liefhebbers blijf genieten van die 20sec. op youtube.

 10. Smaken verschillen en je vindt een stem mooi of niet maar wat ik niet begrijp is dat hier niemand met ook maar een woord rept over het feit hoe slecht dit nummer is ingezongen. Wie goed luistert hoort dat deze man zijn medeklinkers niet articuleert. “hier ben ik ster…dit is mijn ker…” kom op zeg, je mag toch minstens verwachten dat hierop gelet wordt tijdens het inzingen in de studio!

 11. Heerlijk gezongen Nielson!
  Breng snel meer liedjes uit!

 12. Door dat kwezelig gezongen liedje zap ik die reclame direct weg. Averechts effect dus dames/heren reclamemakers

 13. ja le puss, maar wat ik nog irritanter vind is als iemand die te hard maakt. Ik denk dat hij een beetje voor de veilige versie heeft gekozen of misschien had hij zo’n harde medeklinker aan het eind dat de producers zeiden dat hij het beter zo kon doen.

 14. Leuke cover 🙂 Toch net iets anders dan Blof. Maar blijft Blof’s liedje. Het nummer is tegenwoordig volledig wel op youtube te vinden!

 15. iedereen zegt dat dit nummer (the full verion) op youtube staat en dat is ook zo alleen krijg je dan blof in plaats van nielson te horen terwijl er wel staat dat t van nielson is

 16. Dat gejammer van Nielsson is niet te doen. Nou was het liedje van Blof al heel beroerd, maar hij weet het met zijn schreeuwerige stem nog lelijker te maken. Al zijn liedjes zijn zo geforceerd gezongen om te verbloemen dat hij geen emotie in zijn stem kan brengen.

 17. Afgrijselijk! Hoe breng je met een castraatstem een mooi nummer om zeep. Wat dat betreft kan die gast mooi in het rijtje met Sandra van Nieuwland en Wende Snijders… brrrrr

 18. Leuk liedje. Hopelijk komt het helemaal uit. Nielson is een goede zanger!:D

 19. Honbald van Guursteen

  De afgrijselijke anonimiteit van deze homo is wel erg verdacht, en lijkt sterk op de pacifistische kant van een of andere recidivist.

 20. Super leuk zoals Nielson het zingt, niet beter dan Blof maar anders, mooi om te horen dat je het lied ook op een andere manier kunt zingen.

 21. Ik krijg de neiging om mijn tv uit het raam te smijten bij deze reclame dankzij de muziek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 10 =