Specsavers reclame muziek

Het is inmiddels al enige tijd dat Specsavers gebruik maakt van deze muziek in hun commercials. Het herkenbare riedeltje linkt ook meteen door naar de opticiën. De muziek is speciaal voor hen gemaakt door Crabsalad en is verder niet te vinden.

6 reacties:

 1. niet helemaal waar…..
  muziekje komt ook voor in de trailer van de film Lebanon uit 2009. Dus geloof niet dat deze speciaal gemaakt is voor specsavers.

 2. @sietse,

  Ik heb zes versies van die trailer bekeken, maar in geen van ze heb ik dat muziekje gehoord.

  In de nieuwste commercial hoor je ’t muziekje nadat er in beeld ’n plaat op wordt gezet. Heel even zie je de naam op de hoes van de lp, maar als je da

  • Die plaat bestaat niet. Wanneer de elpee wordt opgezet Kun je zien dat er Deutsche Grammophon op het label staat. Dit is een label voor klassieke muziek. De commercial draait om passie, maar wel voor een plaat die niet bestaat dan.

  • Hee, hebben ze mijn bericht van 8 januari 2017 nou afgekapt? Die was oorspronkelijk wat langer.

   Ik vertelde verder dat de Shazam-app dat muziekje ook al niet herkent als ik ’t probeer te scannen, wat ik dus heb gedaan, zonder succes.

   Een paar jaar geleden had ik ’t spotje maar van TV opgenomen en ’t muziekje uitgeknipt en opgeslagen maar de pech wilde dat niet lang daarna m’n harde schijf beschadigd raajte
   En tot mijn teleurstelling korten ze dat muziekje in de spotjes steeds verder in, dus dat muziekje opnemen is ook al geen optie mee.
   Ik had ’t ooit

 3. Hee, hebben ze mijn bericht van 8 januari 2017 nou afgekapt? Die was oorspronkelijk wat langer.

  Ik vertelde verder dat de Shazam-app dat muziekje ook al niet herkent als ik ’t probeer te scannen, wat ik dus heb gedaan, zonder succes.

  Een paar jaar geleden had ik ’t spotje maar van TV opgenomen en ’t muziekje uitgeknipt en opgeslagen maar de pech wilde dat niet lang daarna m’n harde schijf beschadigd raakte. Aan ’t verder voor mij op maat audiobewerken en afmonteren ben ik dus ook nooit meer gekomen.

  En tot mijn teleurstelling korten ze dat muziekje in de spotjes steeds verder in, dus dat muziekje opnemen is ook al geen optie meer

  Toch meen ik ’t ooit in ’n documentaire te hebben gehoord. Lastig genoeg was ik op dat moment niet in de gelegenheid op de docu op te nemen of op z’n minst de naam op te schrijven. Ik heb ‘m nooit meer gevonden. Net als ook nog altijd niet de originele naam van ’t muziekje.

  Zucht… Hopelijk kom ik toch ooit achter.

  (Correctie van vorige bericht, dat door batterij-uitval onvolledig achterbleef)

 4. Komt me zo bebe d voor! Ben fanatices klassiek luisteraar en dacht hier ielts van de romantische componisten te herkennen. Kan Crabsalad zich heel slim vinden om zo ielts te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 19 =