Jumbo kerst 2022

Nog een kerstreclame, waar de supermarktketens natuurlijk hun best moeten doen. Jumbo stuurt Frank Lammers de witte tuin in om de hem zo gewilde sneeuwpop te maken. Lang zoeken naar een bijpassend nummer hoefde niet, want Snowman van de Australische zangeres Sia uit 2017 past natuurlijk perfect in het plaatje!

9 reacties:

 1. Wat een depressieve muziek. Mag kerst niet meer vrolijk zijn? Commercials kijken is al niet mijn hobby, maar als deze voorbij komt dan zal ik

  • Het is juist een heel lief liedje.
   Als je dat niet begrijpt, zou ik maar eens een afspraak maken bij een psycholoog 😉

  • Ik kom hier juist om uit te vinden welk nummer het eigenlijk is. Het stukje wat ik bij de reclame hoorde blijft maar in mn hoofd zitten, vandaar. Zo even verder zoeken op youtube.
   Fijn dat deze site bestaat. Bedankt en fijne kerst allemaal!

 2. Wat vreselijk nasaal gezongen prutliedje, zwaar bagger.

 3. Track leent zich heerlijk om een hardcore Remix van te maken… :-p
  Zal m’n best eens gaan doen…. 😀

 4. Wat een verschrikkelijke lelijke, nasale stem heeft dat meisje en wat een deprimerende muziek. Dat een reclamebureau voor zo’n irrante combinatie van stem en muziek kiest.

 5. Omdat je ,je eigen mening geeft over een liedje, dat je niet mooi vindt,dan mag je tegenwoordig,volgens andere mensen,geen mening geven,die hun niet aanstaat en verwijzen je naar de psycholoog .Het klinkt nog vrij mild,maar ik blijf mij toch afvragen,mag je tegenwoordig nog een vrije eigen mening hebben of moet je iedereen naar zijn mond praten,of je kop gewoon houden.
  Nou dat ben ik niet van plan,ik zeg ook dat het een sloom depressief liedje is en het niets vind voor Jumbo en ook niet een vrolijk kerstlied.Dus ik ga nu maar een psycholoog bellen voor een afspraak,kijken of ik gek ben of zo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 3 =