McDonalds; eerste avondje uit

McDonalds gaat met de nieuwe commercial op de gevoelige toer. Jonge ouders die voor het eerst met een oppas te maken krijgen, als ze weer eens de deur uit gaan. Eindelijk samen weer eens alleen, wat dan ook samengaat met het gekozen nummer. Maar helaas, ze willen het toch zelf in de gaten houden, dus wordt het romantisch een hamburger voor hun eigen huis.
I Think We're Alone Now was een hit van Tommy James and the Shondells uit1967. In 1987 maakte Tiffany er een succesvolle ballad van, wat ook duidelijk het uitgangspunt van de cover in deze reclame was. Het is speciaal voor McDonalds ingezongen, dus niet als geheel nummer verkrijgbaar. De zangeres is Diwa Meijman.

7 reacties:

  1. Ik vind het wel jammer dat het niet als volledig nummer verkrijgbaar is. Het is echt briljant mooi! Mooier dan vorige incarnaties van de song. Hopelijk gaat het toch een keer uitgebracht worden.

  2. Als ik het moet geloven gaan de credits voor dit nummer naar Diwa Meijman

  3. Ik heb via radio 10 begrepen dat dit nummer speciaal is ingezongen voor de Mac en dat het niet uitgebracht is het wordt gezongen door Diwa Nijman van de ban de band Darling

  4. Prachtig nummer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 4 =