vanHaren Graceland reclame liedje

De muziek die in de versie van het Duitse moederbedrijf Deichmann te horen is, is van The Temper Trap met het nummer "Sweet Disposition". De Engelse en de Nederlandse versie zijn op dit nummer gebaseerd maar is niet van The Temper Trap zelf.

27 reacties:

 1. Ik ben echt al super lang opzoek naar dit nummer, en ik dacht: ‘Yes, eindelijk!’ toen hij hier op stond, maar tot mijn treurnis moet ik zeggen… Dit is hem niet, jongens.

 2. dit is hem ook niet nee merle.. dat staat ook in de tekst. helaas.. ik wil ook graag weten wie dit is. al lijkt het wel op temper trap.

 3. Oke Peter, bedankt. Had ik even over het hoofd gezien, excuses :-). Trouwens, mijn Shazam (muziekherkeningsprogrammavoordetelefoon) herkent hem ook niet… Speciaal gemaakt, wellicht…?

 4. Ja inderdaad ik vond het ook al op the temper trap klinken, maar ik kan helaas ook niet ontdekken van wie het is, ook niet met shazam of soundhound.

 5. Ik vindt de zanger een beetje klinken net als Robbie williams, dat liedje in die reclame klinkt ook niet als sweet disposition vind ik.

 6. Die hele sound komt me wel bekent voor.
  Doet me een beetje denken aan de Nederlandse band Moke of Oasis.
  Maarja aan de update te zien zijn die het dus ook niet.
  Ik vraag ma af of die 2 knapen het nummer officieel hebben uitgebracht, zoniet moeten ze het zeker doen (die kleine 30 sec. klinken al heel goed).

 7. belangrijker: wie zijn de dames in de clip? Wie weet huur ik ze in voor een casting/productie ๐Ÿ™‚

 8. Wat ik mij dan weer afvraag, waarom hebben ze voor de Nederlandse en Engelse versie van deze commercial niet ook gewoon gekozen voor Sweet Disposition van The Temper Trap?

  Ligt het copyright-technisch gezien soms zodanig moeilijk in Engeland en Nederland dat het goedkoper was om 2 muzikanten in te huren om een liedje te maken dat lijkt op Sweet Disposition?

 9. Ik dacht ook echt dat dit Moke was. Ik vind het niet echt op sweet disposition lijken, ik kan het er wel uithalen als ik beide liedjes achter elkaar luister. Maar iig jammer! Ik hoopte dat dit een echt lied was.

 10. Omg echt verschrikkelijk ik dacht dus ook eindelijk gevonden hoe dit nummer heten. Staat er temper trap maar dat nummer heb ik al en herkende het niet. Echt verschrikkelijk hopelijk word dit nummer snel in zijn geheel uitgebracht.

 11. Ik heb de duitse spot ook eens bekeken en vreemd genoeg vind ik dat nummer ook niet lijken op de versie van Sweet Disposition lijken die ik ken. Misschien een remix? Maar persoonlijk vind ik het nummer bij de Nederlandse spot sowieso lekkerder klinken…

 12. shit,egwel balen.zocht deze al zo lang…….. ๐Ÿ™

 13. Ik moet wel toegeven dat toen ik het begin hoorde meteen moest denken aan sweet disposition, omdat het dezelfde manier van zingen is, maar doe dan gewoon temper trap in de reclame. Ons een beetje lekker maken met niks pfff haha ;p bastards

 14. Inderdaad, het lijkt er niet eens op! ๐Ÿ™

 15. Ik heb deze liedje GEVONDEN JONGES!!!!!! 500 days of summer – Sweet disposition!!!! de eerste op youtube

 16. Ik kan de liedje nergens vinden. Het gaat ongeveer zo i am still standing on my own woah woah en de rest weet ik niet HELP!!!

 17. The Good Natured – Skeleton

  Het stond onderin de reclame zag ik vdaag

 18. @Ernieduud

  Dat is van de nieuwe graceland reclame ๐Ÿ˜‰

 19. Deichmann – For every you :)@ jessie

 20. Er is ook nog een andere reclame van van Haren, Graceland style. Ik vraag me af welk liedje dรƒยกt is! Met die kermis-achtige set.

 21. Het liedje van de Graceland reclame op de kermis is: The good natured – skeleton

 22. LEZEN MENSEN:

  Dit is het nummer:
  The Good Natured – Skeleton

 23. heej weet iemand mischien hoe dat liedje heet met dat ze op zon engelse rode dubbeldekker-bus zaten?? van graceland

 24. Hoe heet het nummer uit de “van haren” reclame dat ze bij de zee zitten, op rotsen etc. Geloof dat er een stukje in zit
  Dat ze zegt: it’s obvious that i know it’s true or false

 25. Hij komt steeds op MTV als reclame

 26. Felix Cartal – Tonight (feat. Maja Ivarsson from The Sounds)

 27. Het nummer van de nieuwe reclame van vanharen; Dan Croll – From Nowhere.
  Perfecte klantenservice trouwens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven − vier =